ΠΕΛΑΤΕΣ

CNL Capital business case ΑΙΣΑΚΟΣ

Λίγα λόγια για την ΑΙΣΑΚΟΣ

Η ΑΙΣΑΚΟΣ δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση, παραγωγή και διακίνηση Α’ υλών για πολλούς Βιομηχανικούς Κλάδους.

Μπαίνει στην 3η γενιά λειτουργίας της, μιας και ουσιαστικά είναι συνέχεια εταιριών με παρουσία από το 1957 μέχρι σήμερα. Η εταιρία δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες δίδοντας πάντα τις ενδεδειγμένες λύσεις στους πελάτες της. Εξασφαλίζει συνεργασίες με παραγωγούς με αναγνωρισμένη ποιότητα και διαθέτει τα απαραίτητα κεφάλαια για να διατηρεί ικανά αποθέματα και 24ωρη παράδοση.

Με Όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής των βασικών κλάδων που εξυπηρετεί, κρατώντας απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες, δημιουργώντας έναν ιδανικό εργασιακό χώρο για τους ανθρώπους της και λειτουργώντας πάντα με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, προχωρά προς το μέλλον πετυχαίνοντας διαρκή ανάπτυξη των μεγεθών της και υγιή κερδοφορία.

H πρόκληση

Τον Νοέμβριο του 2017 ήταν η πρώτη φορά που η εταιρία χρειάστηκε χρηματοδότηση ώστε να καλύψει ένα κενό στην ταμειακή της ρευστότητα. Η δυστοκία των ελληνικών τραπεζών να προσφέρουν χρηματοδότηση στις επιχειρήσεις γενικά και τα πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια που προκαλούν καθυστερήσεις στο όποιο αίτημα, οδήγησαν την ΑΙΣΑΚΟΣ να αναζητήσει εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης. Έτσι, μέσα από συστάσεις οδηγήθηκε στη CNL Capital.

Η εμπειρία

Οι συστάσεις για τη CNL Capital ήταν εξαρχής εξαιρετικές και επιβεβαιώθηκαν απόλυτα στην πράξη. Οι λέξεις που την χαρακτηρίζουν είναι η ταχύτητα, η ευελιξία, η απλότητα στη σκέψη και η συνέπεια. Οι άνθρωποί της διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή αντίληψη και βαθιά γνώση της αγοράς.

Πέραν αυτών είναι σημαντικό να αναφερθεί κανείς και στην παροχή του προϊόντος «χρήμα», το οποίο γίνεται σε κόστος ανταγωνιστικό με τις τράπεζες, κάτι που έχει μεγάλη σημασία και για τη CNL Capital και για τους πελάτες της.

Η συνεργασία με τη CNL Capital προσέφερε τη δυνατότητα στην εταιρία να παραμείνει συνεπής προς τους προμηθευτές της και να διατηρήσει την αξιοπιστία της στην αγορά, ώστε να συνεχίσει ομαλά όλες τις δραστηριότητές της.

This post is also available in: en