ΠΕΛΑΤΕΣ

CNL Capital business case AMAZE

Λίγα λόγια για την AMAZE

Η Amaze παρέχει υπηρεσίες mobile marketing, διαγωνισμών/ψηφοφοριών και περιεχομένου σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και απευθείας στον τελικό καταναλωτή.

H πρόκληση

Όπως κάθε εταιρία, έτσι και η Amaze, αναζητά χρηματοδοτικές λύσεις που μπορούν να την βοηθήσουν να επεκταθεί με γρηγορότερους ρυθμούς. Σήμερα ο τραπεζικός τομέας που παραδοσιακά παρέχει χρηματοδοτικές λύσεις δεν είναι σε θέση να το κάνει με αποτελεσματικό τρόπο τη δεδομένη στιγμή.

Ένα άρθρο σε οικονομικό portal που αφορούσε τη CNL Capital, αποτέλεσε την αφορμή για επικοινωνία μαζί της, καθώς όσα προσέφερε φαίνονταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα και ταιριαστά με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της εταιρίας.

Ο κύριος λόγος που επελέγη τελικά η  CNL Capital είναι ότι το μοντέλο χρηματοδότησής της ταιριάζει απόλυτα με το συναλλακτικό κύκλωμα της Amaze.

Η εμπειρία

Η συνεργασία με τη CNL Capital αποτέλεσε για την Amaze μια από τις σπάνιες πλέον, θετικές εκπλήξεις σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι της CNL Capital είναι γνώστες της αγοράς, πολύ ευέλικτοι και κάνουν focus εκεί που πρέπει.

Από την πρώτη συνάντηση γνωριμίας μέχρι και την ολοκλήρωση της χρηματοδότησης, σε ανέλπιστα μικρό χρονικό διάστημα, η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η CNL Capital για τη χρηματοδότηση μιας εταιρίας σαν την Amaze, είναι πραγματικά μοναδικός στην Ελληνική αγορά.

Η 1η χρηματοδότηση βοήθησε την εταιρία κυρίως στην ταχύτερη ανάπτυξη σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Για τον ίδιο σκοπό η Amaze σκοπεύει να προχωρήσει και σε επόμενη χρηματοδότηση.

This post is also available in: en