ΠΕΛΑΤΕΣ

CNL Capital business case EPEXYL

Λίγα λόγια για την EPEXYL

Η EPEXYL είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στη διεθνή αγορά. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει κάνει άλματα ανάπτυξης. Το 2014 απασχολούσε 15 εργαζόμενους με δραστηριότητα μόνο στην ελληνική αγορά και σήμερα απασχολεί 100 μόνιμους εργαζόμενους και 50 εποχικούς, με δραστηριότητα στις τέσσερεις από τις πέντε ηπείρους και θυγατρικές εταιρίες στη Γαλλία, την Αγγλία και τη Νέα Υόρκη. Η εταιρία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία στις ειδικές κατασκευές από ξύλο. Πρόσφατα παρέδωσε στην Ελλάδα το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και το νέο δικαστικό μέγαρο στο Παρίσι. Επίσης συμμετέχει στα μεγαλύτερα έργα ανά την υφήλιο, με πρωταγωνιστή τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην ιστορία των Η.Π.Α., το Hudson Yard, συνολικού προϋπολογισμού 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

H πρόκληση

Η ταχύτητα και το μέγεθος ανάπτυξης της εταιρίας, η υψηλή φορολογία και η προκαταβολή αυτής, καθώς και οι μεγάλες επενδύσεις με ιδία κεφάλαια που πραγματοποίησε τα τελευταία τρία χρόνια, σε συνδυασμό με τα οικονομικά μεγέθη των πελατών και των έργων τους, έφεραν την EPEXYL αντιμέτωπη με την ανάγκη χρηματοδότησης. Είναι γεγονός πως σήμερα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στη συνεργασία με τις ελληνικές τράπεζες και σοβαρά εμπόδια στο να προσφέρουν αυτές χρηματοδότηση. Μέσα σε αυτή την πραγματικότητα η εταιρία απευθύνθηκε στη CNL Capital για χρηματοδότηση συγκεκριμένων συμβολαίων.

Η εμπειρία

Στη CNL Capital έδωσαν λύση άμεσα, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη της εταιρίας. Η ευθύτητα, η τιμιότητα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουν την EPEXYL και τις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια, τους καθιστούν ως πολύτιμους συνεργάτες.

This post is also available in: en