ΠΕΛΑΤΕΣ

CNL Capital business case MEGASYSTEMS

Λίγα λόγια για την MEGASYSTEMS

Η εταιρία ασχολείται από το 1992 με προϊόντα επαγγελματικού αρωματισμού. Εκμεταλλευόμενη τη δύναμη του αρώματος μπαίνει σε κάθε επιχείρηση και ενισχύει τη στρατηγική επικοινωνίας με τους πελάτες της. Χιλιάδες επιχειρήσεις όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, café bar – εστιατόρια και πολλές άλλες, εμπιστεύονται την MEGASYSTEMS για τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρει, με σεβασμό πάντα στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η εταιρία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με διανομείς και δικά της υποκαταστήματα. Πάνω από 150.000 επιχειρήσεις την εμπιστεύονται σήμερα.

H πρόκληση

Ο λόγος που η εταιρία απευθύνθηκε στη CNL Capital ήταν ξεκάθαρα για άντληση κεφαλαίων κίνησης. Η αδυναμία των Ελληνικών τραπεζών να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρήσεις, την οδήγησαν στην αναζήτηση άλλων λύσεων, γιατί για μια υγιή εταιρία με έντονες εμπορικές δραστηριότητες η έλλειψη κεφαλαίων μπορεί να αποβεί μοιραία.

Η εμπειρία

Η CNL Capital από την πρώτη στιγμή, άκουσε προσεκτικά την ανάγκη της εταιρίας και στοχευμένα την οδήγησε σε λύσεις. Η μεθοδολογία και η ευελιξία είναι βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η CNL Capital για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα λύση.

Η MEGASYSTEMS έχει εκδώσει τρία ομολογιακά δάνεια που έχει καλύψει η CNL Capital και μέσα από αυτές τις συνεργασίες έχει χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Και τις τρεις φορές ο σκοπός ήταν η άντληση κεφαλαίων κίνησης όπου η εταιρία βοηθήθηκε αρκετά και μπόρεσε να πραγματοποιήσει τα σχέδιά της.

This post is also available in: en