ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Επενδυτική Επιτροπή

Η αξιολόγηση των επενδύσεων γίνεται από την εφταμελή Επιτροπή Επενδύσεων της CNL Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε., η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες και στελέχη με πολύχρονη εμπειρία.

Η Επιτροπή συνέρχεται κατ’ ελάχιστον 1 φορά το μήνα, όπου εξετάζει εισηγήσεις, προτείνει εναλλακτικές δομές επένδυσης, εγκρίνει νέες επενδύσεις και παρακολουθεί την πορεία των υφιστάμενων.

  • Ο Παναγιώτης Λέκκας έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην ανάλυση επενδύσεων και τη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων ως Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων στην Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ, Διευθυντής Κεντρικού Καταστήματος στην Alpha Private Bank και συνιδρυτής της CNL. O Παναγιώτης αποφοίτησε πρώτος στη τάξη του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA (με διάκριση) από το London Business School.

  • Ο Νίκος Χλωρός στα 25 χρόνια της καριέρας του έχει υπάρξει σύμβουλος επιχειρήσεων στην Cambridge Technology Group (USA), Senior Analyst στην Sumitomo Bank (UK) και Senior Fund Manager στην Alpha Trust ΑΕΔΑΚ πριν γίνει συνιδρυτής της CNL. O Νίκος έχει πρώτο πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά από το Brown University και MBA από το London Business School.

  • Ο Δημήτρης Βαρελτζίδης έχει εικοσαετή εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, την εταιρική χρηματοδότηση, τις αποτιμήσεις και τις αναδιαρθρώσεις έχοντας δουλέψει για την Alpha Finance, την Oxygen Capital, την KPMG και την Alvarez & Marsal. Ο Δημήτρης αποφοίτησε δεύτερος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA από το London Business School.

  • Ο Νίκος Μακρής έχει εργαστεί στην αγορά παραγώγων στην JPMorgan (UK) και την Credit Suisse (UK) όπου εργάστηκε ως αντιπρόεδρος καλύπτοντας τα ελληνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Έχει επίσης εργαστεί στο κομμάτι των Start ups αναπτύσσοντας δύο ιδέες και ως Σύμβουλος / Διευθυντής έργου σε επιχειρήσεις τρίτων. Ο Νίκος έχει πρώτο πτυχίο από το London School of Economics και MBA από το INSEAD.

  • O Γιώργος Στεργίου έχει δεκαπενταετή διευθυντική εμπειρία στον χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει υπεύθυνος για διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη, εξαγορές και συγχωνεύσεις (Μ&Α) και παροχή επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών σε θέματα διοίκησης. Μεταξύ άλλων, διατέλεσε στέλεχος της Reuters επί 13 έτη, αναλαμβάνοντας σειρά έργων παγκοσμίως. Είναι κάτοχος πτυχίου BSc in Management & Organizational Behavior από το American College of Greece (Deree College) και Msc in Management από το University of Surrey.

  • Ο Εδμόνδος Αϊραντζής έχει μια σταδιοδρομία 30 ετών. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στην Deloitte, στο τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής της Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ και στο τμήμα Corporate Finance της Grant Thornton και της SOL. Πιο πρόσφατα έχει διαχειριστεί ενεργά εταιρείες διανομής φυσικού αερίου στη Ρουμανία που ανήκουν στην Emma Capital Investment Group. Ο Εδμόνδος σπούδασε μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και κατέχει MSc και MBA από το Πανεπιστήμιο του Birmingham.

  • Ο Δώρος Θεοδώρου έχει τριάντα χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο τομέα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα. Τα τελευταία πέντε έτη κατείχε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου & Αντιπροέδρου ΔΣ στην Investment Bank of Greece (IBG). Για είκοσι έτη εργάστηκε ως επικεφαλής στο τμήμα Διαχείρισης Διαθεσίμων και Ομολόγων της Λαϊκής Τράπεζας μετέπειτα Marfin Bank. Διετέλεσε Μέλος ΔΣ σε όλες τις θυγατρικές εταιρείας της Λαϊκής Τράπεζας στην Ελλάδα από το 2013.
    Κατέχει Master από το Columbia University σε Διεθνή Τραπεζική & Χρηματοοικονομικά και πτυχίο Οικονομικών από το University of North Carolina at Chapel Hill.

Ενημερωτικό Δελτίο

Μετοχή


Εσωτερική Αξία Μετοχής10,44 €
30-06-2018
Εσωτερική Αξία Μετοχής
Χρηματιστηριακή Τιμή

Επικοινωνία ΙR

Επενδυτικές Σχέσεις
κα Κουτσογιαννάκη Γιώτα

Λουκιανού 6, Αθήνα, 10675
Τηλ: +30 210 7239300
Fax: +30 210 7239310
Email: ir@cnlcapital.eu