Home > Επενδυτικές Σχέσεις

Επενδυτικές Σχέσεις

Tιμή Μετοχής: € | Μεταβολή:
Τελευταία Ενημέρωση:

Εσωτερική Αξία Μετοχής 31/12/2023
11,22 €

Επενδυτική Επιτροπή

 

Η αξιολόγηση των επενδύσεων πραγματοποιείται από επταμελή Επιτροπή Επενδύσεων της CNL Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε., η οποία απαρτίζεται από επιχειρηματίες και στελέχη με πολύχρονη εμπειρία.

Η Επιτροπή συνέρχεται κατ’ ελάχιστον μια φορά το μήνα, εξετάζει εισηγήσεις, παρακολουθεί την πορεία των υφιστάμενων επενδύσεων, προτείνει εναλλακτικές δομές επένδυσης και εγκρίνει νέες επενδύσεις.

Παναγιώτης Λέκκας

Ο Παναγιώτης Λέκκας διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο corporate finance, την ανάλυση επενδύσεων και τη διαχείριση επενδυτικών χαρτοφυλακίων ως Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίων στην Alpha Finance ΑΧΕΠΕΥ, Διευθυντής Κεντρικού Καταστήματος στην Alpha Private Bank και συνιδρυτής της CNL. Αποφοίτησε πρώτος στη τάξη του από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA (με διάκριση) από το London Business School. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων του London Business School και μέλος ΔΣ του κοινωφελούς Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη.

Νίκος Χλωρός

Ο Νίκος Χλωρός στα 25 χρόνια της καριέρας του έχει υπάρξει σύμβουλος επιχειρήσεων στην Cambridge Technology Group (USA), Senior Analyst στην Sumitomo Bank (UK) και Senior Fund Manager στην Alpha Trust ΑΕΔΑΚ πριν γίνει συνιδρυτής της CNL. O Νίκος έχει πρώτο πτυχίο στα εφαρμοσμένα μαθηματικά από το Brown University και MBA από το London Business School.

Δημήτρης Βαρελτζίδης

Ο Δημήτρης Βαρελτζίδης έχει εικοσαετή εμπειρία στην επενδυτική τραπεζική, την εταιρική χρηματοδότηση, τις αποτιμήσεις και τις αναδιαρθρώσεις έχοντας δουλέψει για την Alpha Finance, την Oxygen CAPITAL, την KPMG και την Alvarez & Marsal. Ο Δημήτρης αποφοίτησε δεύτερος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος MBA από το London Business School.

Εδμόνδος Αϊραντζής

Ο Εδμόνδος Αϊραντζής έχει μια σταδιοδρομία 30 ετών. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος στην Deloitte, στο τμήμα Επενδυτικής Τραπεζικής της Δεβλέτογλου ΑΧΕΠΕΥ και στο τμήμα Corporate Finance της Grant Thornton και της SOL. Πιο πρόσφατα έχει διαχειριστεί ενεργά εταιρείες διανομής φυσικού αερίου στη Ρουμανία που ανήκουν στην Emma CAPITAL Investment Group. Ο Εδμόνδος σπούδασε μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και κατέχει MSc και MBA από το Πανεπιστήμιο του Birmingham.

Χάρης Σαχίνης

Ο κ. Χάρης Σαχίνης έχει σημαντική διεθνή εμπειρία σε θέσεις διευθύνοντος συμβούλου και έχει οδηγήσει εταιρείες σε εξαιρετικές επιδόσεις στους αντίστοιχους κλάδους τους.

Έχει συμμετάσχει ως σύμβουλος σε εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων, ως Partner της Global Finance, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ως Operating Partner της Advent International, της διεθνούς εταιρείας ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων.

Ήταν πρόσφατα υπεύθυνος για την επιχειρηματική ανάπτυξη στην Aegean Airlines, όπου διεύθυνε την ομάδα που ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη της κορυφαίας περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη.
Ο κ. Σαχίνης ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ, της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης φυσικού αερίου. Κατέστησε τη ΔΕΠΑ ανταγωνιστική σε μια πρόσφατα απελευθερωμένη αγορά, διαπραγματεύτηκε δύο συμβάσεις προμήθειας φυσικού αερίου ύψους 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ολοκλήρωσε πολλαπλές επιτυχημένες αναθεωρήσεις τιμών με διεθνείς προμηθευτές. Επίσης συνέβαλε στη διαμόρφωση εναλλακτικών οδών εφοδιασμού της Ευρώπης με φυσικό αέριο.

Υπήρξε Πρόεδρος του Business Information Group της McGraw-Hill. Υπό την ηγεσία του, ο Όμιλος αυτός έγινε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφοριών στους κλάδους της αεροδιαστημικής, της αεροπορίας, της άμυνας, των κατασκευών και της ενέργειας.

Προηγουμένως ο κ. Σαχίνης ήταν Πρόεδρος του Platts. Έκανε το Platts τον μεγαλύτερο προμηθευτή εξειδικευμένων υπηρεσιών πληροφορικής. Ενεργειακές συναλλαγές ύψους 20 δισ. δολαρίων βασίζονταν καθημερινά στις τιμές του Platts.

Άγης Χιλιαρχόπουλος

Ο Άγης Χιλιαρχόπουλος έχει εργαστεί για περισσότερα από 25 χρόνια σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ως στέλεχος των εταιρειών private equity Bancroft και Global Finance ηγήθηκε επενδύσεων και απο-επενδύσεων καθώς και των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του χαρτοφυλακίου. Έχει εργαστεί επίσης ως σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ. Τα τελευταία χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος ναυτιλιακής εταιρείας.

Βασίλης Δαμιανός

Ο Βασίλης Δαμιανός είναι συνιδρυτής/μέτοχος του instacar, μιας ψηφιακής συνδρομητικής υπηρεσίας χρήσης οχήματος, η οποία ιδρύθηκε το 2019 (και έκανε exit τον Ιανουάριο 2023), στην οποία ήταν CEO. Προηγουμένως, ήταν CFO σε γνωστές start ups στο χώρο του travel. Επίσης, εργάστηκε στην PwC, εκ περιτροπής στα τμήματα Advisory, Audit και Corporate Finance, καθώς και στο Finance division της ΕΤΕ. 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.