Home > CNL CAPITAL: Επενδύει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις – άρθρο της εφημερίδας “Βραδυνή”

CNL CAPITAL: Επενδύει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις – άρθρο της εφημερίδας “Βραδυνή”

Στη συνεισφορά των επενδυτών, των ορκωτών συμβούλων, αλλά και όλων των συνεργατών που εργάστηκαν σκληρά ώστε η CNL CAPITAL ΕΚΕΣ να εισέλθει στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της εταιρίας Παναγιώτης Λέκκας, εστιάζοντας στην επιβράβευση των κόπων των τελευταίων τεσσάρων ετών. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

[vc_row padding_top_multiplier=” padding_bottom_multiplier=”][vc_column][movedo_single_image image=”17866″][movedo_empty_space height_multiplier=”custom” height=”20px”][vc_column_text]Στη συνεισφορά των επενδυτών, των ορκωτών συμβούλων, αλλά και όλων των συνεργατών που εργάστηκαν σκληρά ώστε η CNL CAPITAL ΕΚΕΣ να εισέλθει στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της εταιρίας Παναγιώτης Λέκκας, εστιάζοντας στην επιβράβευση των κόπων των τελευταίων τεσσάρων ετών.

«Ορόσημο για την περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της CNL CAPITAL, αποτελεί η εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών», είπε την Τρίτη 31 Ιουλίου , παρουσία του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Νικόλαου Χλωρού, χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι για την έναρξη της συνεδρίασης του ΧΑ, ο κ. Λέκκας.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο της εφημερίδας «Βραδυνή»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.