Home > CNL CAPITAL: Η εταιρία εναλλακτικής χρηματοδότησης, μπαίνει στο Χ.Α. – γράφει ο Απόστολος Σκουμπούρης στο Liberal.gr

CNL CAPITAL: Η εταιρία εναλλακτικής χρηματοδότησης, μπαίνει στο Χ.Α. – γράφει ο Απόστολος Σκουμπούρης στο Liberal.gr

Μια εταιρία που ανοίγει μια «καινούρια» αγορά στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ετοιμάζεται να μπει στο ελληνικό χρηματιστήριο το επόμενο διάστημα. Ιδρύθηκε μόλις το 2014 όμως αυτή την τετραετία αποτελεί ένα μικρό success story. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

Μια εταιρία που ανοίγει μια «καινούρια» αγορά στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ετοιμάζεται να μπει στο ελληνικό χρηματιστήριο το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την CNL CAPITAL, που είναι η πρώτη Εταιρία Κεφαλαίου Επιχειρηματικών Συμμετοχών (ΕΚΕΣ) στην Ελλάδα, εποπτευόμενη από την Ελληνική Κεφαλαιαγορά, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Ιδρύθηκε μόλις το 2014 όμως αυτή την τετραετία αποτελεί ένα μικρό success story.

Όπως τονίζει στο Liberal ο κ. Παναγιώτης Λέκκας, πρόεδρος της CNL «αυτή την τετραετία η εταιρία έχει προλάβει να κάνει 28 ομολογιακά δάνεια με τις εταιρείες – πελάτες που συνεργάζεται, ενώ συνολικά έχει κάνει συνεργασίες με 19 επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι με κάποιες έχουμε συνάψει δύο και τρία δάνεια, με τη συνεργασία να προχωράει άριστα».

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο στο www.liberal.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.