Home > Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018: CNL CAPITAL – 3o Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων.

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2018: CNL CAPITAL – 3o Βραβείο Επενδυτικών Σχέσεων.

Στα φετινά «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» η CNL CAPITAL κατάφερε να διακριθεί, λαμβάνοντας το 3ο Βραβείο στην κατηγορία Επενδυτικών Σχέσεων. Δείτε εδώ περισσότερα.

 width=Η Ethos Awards και τo περιοδικό ΧΡΗΜΑ, διοργάνωσε και φέτος, για δέκατο έκτο συνεχές έτος την απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ 2018», που αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στα φετινά «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ» η CNL CAPITAL κατάφερε να διακριθεί, λαμβάνοντας το 3ο Βραβείο στην κατηγορία Επενδυτικών Σχέσεων.

Θεωρούμε την απονομή του βραβείου αυτού στη CNL CAPITAL, μια νέα εταιρία που εισήχθη στο Χ.Α. μόλις πριν από 6 μήνες, ως μια έμπρακτη επιβράβευση από το επενδυτικό κοινό της προτεραιότητας που δίνουμε στη διαφάνεια και την έγκυρη κι έγκαιρη ενημέρωση των μετόχων μας.

 

 

 width=

H κα Γιώτα Κουτσογιαννάκη, Υπεύθυνη Επενδυτικών Σχέσεων της  CNL CAPITAL,  παρέλαβε το βραβείο από τον κο Χαράλαμπο Γκότση, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (Ε.Κ.)

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.