Home > Η CNL CAPITAL μοχλός ανάπτυξης για την Epexyl – γράφει ο Τάσος Ζάχος στο FortuneGreece.com

Η CNL CAPITAL μοχλός ανάπτυξης για την Epexyl – γράφει ο Τάσος Ζάχος στο FortuneGreece.com

Η CNL CAPITAL, εταιρία κεφαλαίου επιχειρηµατικών συµµετοχών η οποία προσφέρει βραχυπρόθεσµα κεφάλαια σε ΜµΕ, έπαιξε σηµαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας, σήμερα, που οι χρηματοδότηση μέσω τραπεζών είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

Ο Νίκος Αναστασίου «έγραψε» το όνομά του σε κάθε κομμάτι ξύλου στο Σταύρος Νιάρχος και πλέον η εταιρία του αναπτύσσεται σε 4 ηπείρους.

«Αναπτύξαµε τη µονάδα παραγωγής στην Ελλάδα και εξελιχτήκαµε σε µια τεχνική εταιρία µεγάλων κατασκευών που ειδικεύεται στο ξύλο. Αξιοποιήσαµε την πείρα παλαιών τεχνιτών και τη συνδυάσαµε µε τις νέες τεχνολογίες. Οι κατασκευές µας γίνονται µε laser και ροµπότ, ενώ είµαστε οι µοναδικοί στην Ευρώπη που δουλεύουµε µε το σύστηµα τριδιάστατου σχεδιασµού BIM» προσθέτει. Παράλληλα σηµαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρίας έπαιξε και η συνεργασία µε τη CNL CAPITAL, την εταιρία κεφαλαίου επιχειρηµατικών συµµετοχών η οποία προσφέρει βραχυπρόθεσµα κεφάλαια σε ΜµΕ. Η CNL έχει ήδη επενδύσει σε 26 οµολογιακά δάνεια που έχουν εκδοθεί από 19 διαφορετικές εταιρείες, µε συνολικό ποσό επένδυσης που ξεπερνά τα 6,8 εκατ. ευρώ εντός 30 µηνών από την 1η επένδυση.

Όλοι γνωρίζουµε την ανεπάρκεια των ελληνικών τραπεζών στη χρηµατοδότηση ΜµΕ, καθώς έχουν µικρή σχέση µε την πραγµατική οικονοµία και τη χρηµατοδότηση αυτής. Μέσα σε αυτή την πραγµατικότητα απευθυνθήκαµε στη CNL για χρηµατοδότηση συγκεκριµένων συµβολαίων. Οι κύριοι λόγοι που την επιλέξαµε για να συνεργαστούµε µας είναι η ευθύτητα, η τιµιότητα, ο επαγγελµατισµός και ο σεβασµός που δείχνουν προς την Epexyl»

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο στο «fortunegreece.com»

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.