Home > H CNL Capital στην Εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με θέμα “Δρόμοι Στήριξης στην Ανάπτυξη των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων”

H CNL Capital στην Εκδήλωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με θέμα “Δρόμοι Στήριξης στην Ανάπτυξη των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων”

Ο Νικόλαος Χλωρός Διευθύνων Σύμβουλος της CNL CAPITAL ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ,  στην ημερίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, "Δρόμοι Στήριξης στην Ανάπτυξη των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων", που διοργανώθηκε στο Ε.Β.Ε.Α. τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσής

Ο Νικόλαος Χλωρός Διευθύνων Σύμβουλος της CNL CAPITAL ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ,  παρουσίασε στην ημερίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, τρόπους με τους οποίους μπορούν να υποστηριχθούν οι Εξαγωγικές Επιχειρήσεις μέσω των εργαλείων χρηματοδότησης που προσφέρει η Εταιρία, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Δρόμοι Στήριξης στην Ανάπτυξη των Εξαγωγικών Επιχειρήσεων”, που διοργανώθηκε στο Ε.Β.Ε.Α. τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσής

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.