Home > Νέα επένδυση

Νέα επένδυση

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 7η επένδυση της CNL CAPITAL, στην εταιρία Sprint Διαφημιστική ΑΕ. Η Sprint είναι μια μεσαίου μεγέθους διαφημιστική εταιρία που ανήκει στο Κ. Λαμπρινόπουλο, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές στο χώρο της εκπροσώπησης του management στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες (μεταξύ άλλων, Πρόεδρος…

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 7η επένδυση της CNL CAPITAL, στην εταιρία Sprint Διαφημιστική ΑΕ. Η Sprint είναι μια μεσαίου μεγέθους διαφημιστική εταιρία που ανήκει στο Κ. Λαμπρινόπουλο, μια από τις πιο αναγνωρίσιμες μορφές στο χώρο της εκπροσώπησης του management στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες (μεταξύ άλλων, Πρόεδρος της ΕΕΔΕ, Αντιπρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και μέλος ΔΣ του ΙΟΒΕ). Η εταιρία έλαβε από τη CNL CAPITAL κεφάλαιο κίνησης μέσω ομολογιακού δανείου διάρκειας 1 έτους. Προς εξασφάλιση του ομολογιακού δανείου, η Sprint εκχώρησε εξασφαλιστικά στη CNL CAPITAL γεγενημένες και μελλοντικές απαιτήσεις της από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η CNL CAPITAL καινοτόμησε για ακόμη μια φορά αποδεχόμενη ως εξασφαλίσεις απαιτήσεις που δεν πηγάζουν μόνο από γραπτές συμβάσεις αλλά και από αποδεδειγμένες «προφορικές συμφωνίες», πρακτική που εφαρμόζεται κατά κόρον σε αρκετές χώρες του εξωτερικού αλλά όχι στην Ελλάδα.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.