Home > Ολοκλήρωση της ΑΜΚ 07.12.2016

Ολοκλήρωση της ΑΜΚ 07.12.2016

Ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2016 η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 7ης Ιουλίου 2016. , Παρά τις συνεχιζόμενες αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον της ελληνικής οικονομίας, το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα €1,5εκ. συνεπώς το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται πλέον σε €2,3εκ. Τα…

Ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2016 η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας που αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της 7ης Ιουλίου 2016. , Παρά τις συνεχιζόμενες αμφιβολίες για το άμεσο μέλλον της ελληνικής οικονομίας, το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τα €1,5εκ. συνεπώς το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανέρχεται πλέον σε €2,3εκ.

Τα κεφάλαια της εταιρίας είναι πλέον επαρκή για να συνεχίσει να υλοποιεί το άμεσο αναπτυξιακό της πλάνο, το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον θεσμικών επενδυτών πλην των ιδιωτών μετόχων.

Αξιοσημείωτη είναι η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση από ενδιαφερόμενες για χρηματοδότηση εταιρίες, με συνέπεια να αναμένεται τα κεφάλαια της ΑΜΚ που μόλις ολοκληρώθηκε να απορροφηθούν πλήρως από νέες επενδύσεις εντός των πρώτων μηνών του 2017. Σύμφωνα με το πλάνο της διοίκησης της εταιρίας, η εξέλιξη αυτή πιθανότατα να οδηγήσει σε πρόταση προς τους μετόχους για νέα ΑΜΚ εντός του 2ου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.