Home > ΔΕΘ 2018: Private Equity for SMEs

ΔΕΘ 2018: Private Equity for SMEs

Ο Πρόεδρος της CNL Capital EKEΣ, Πάνος Λέκκας, συμμετείχε στη δημόσια συζήτηση με θέμα «Private Equity for SMEs» στο πλαίσιο του Digital Greece κατά τη διάρκεια της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

 width=

Ο Πρόεδρος της CNL Capital EKEΣ, Πάνος Λέκκας, συμμετείχε στη δημόσια συζήτηση με θέμα «Private Equity for SMEs» στο πλαίσιο του Digital Greece κατά τη διάρκεια της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο δημόσιος διάλογος έδωσε την ευκαιρία στα περισσότερα από τα Ελληνικά private equity funds να παρουσιάσουν τους στόχους τους, τις στρατηγικές τους, καθώς και τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα τους με την CNL Capital να είναι η μόνη που επενδύει σε μικρο-μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις μέσω έκδοσης ομολογιακών δανείων κι όχι μέσω συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών. Με 36 ομολογιακά δάνεια μέχρι στιγμής, το track record του fund εντυπωσίασε το κοινό που παρακολούθησε τη συζήτηση και έδωσε την ευκαιρία για πολλές ενδιαφέρουσες επαφές με εκπροσώπους εταιρειών και επαγγελματικών φορέων.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην Πολιτική Απορρήτου.